Waarom Autobelettering?

Belettering of een autosticker voor een evenement, zijn zeer doeltreffende vormen van reclame en promotie. De reclame op uw auto of bestelwagen zorgt voor een rondrijdend visitekaartje van uw bedrijf of promo voor uw event. Lichtletter helpt u dan ook graag om uw auto te voorzien van belettering en uw zichtbaarheid te verhogen.

Je logo, slagzin, foto of ander design zal duizenden keren gezien worden.
Met voertuig reclame bereik je veel meer klanten dan met een vast reclamebord. Uw logo en bedrijfsgegevens zorgen voor een grotere naambekendheid. Daarom brengen we de stickers met zorg aan op uw wagenpark. De autobelettering is zeer duurzaam en gaat jaren mee en ook het aanpassen van de belettering kan zeer makkelijk.

Een grote digitale sticker met een mooie foto kan wonderen doen voor uw bedrijf.
Met de goede foto op uw wagen kunt u uw producten in de kijker plaatsen, of de sfeer van uw zaak weergeven.

Belettering De Haan
Belettering De Haan

We beletteren en bestickeren auto, bestelwagen, bedrijfswagen, remorque, aanhangwagen, bestelbus, vrachtwagen, camion, foodtruck, moto's, caravan, mobilehome... eigenlijk alles op de openbare weg.

Tijdelijke autosticker

Opendeurdag, feest, speciale verkoopsactie, verhuis, verkiezingen...?

Tijdelijke stickers zijn  hiervoor perfect! 

Tijdelijke en verwijderbare belettering
We gaan er vanuit dat de belettering van de auto of bestelwagen jaren moet meegaan. Maar hebt u een kortlopende actie of evenement dat u wil bekendmaken? Bv: een opendeurdag, feest, speciale verkoopsactie, verhuis, verkiezingen... Dan kleeft onze beletteraar makkelijk te verwijderen stickers. Naargelang de duurtijd en gebruik bepalen welke tijdelijk stickermateriaal het meest geschikt is. Deze tijdelijke stickers zijn makkelijk aan te brengen en verwijderbaar, er blijven geen lijmresten over. Voor zeer kort lopende reclame, kunnen we de stickers ook leveren.

U kleeft ze dan zelf op de auto of bestelwagen op het moment dat hij u ze nodig hebt. Gaatjesfolie (one way vision) voor op de achterruit is hiervoor een zeer gewilde sticker.

Belettering De Haan
 

Ontwerp nodig?

Belettering De Haan

Ontwerp van uw autobelettering.

U hebt de keuze uit verschillende formaten belettering, small, medium of large. We maken we voor u een gratis ontwerp van uw voertuigreclame.

Daarvoor kunnen gebruik maken van verschillende vinylkleuren of full color stickers.

Stuur daarvoor uw bestaand logo en bedrijfsgegevens naar ons door.
Een mooie foto van uw producten of zaak kan ook van dienst zijn.

Nog geen logo?

Daar kunnen we u zeker mee helpen. Onze ontwerper zal een voorstel maken. Via persoonlijk contact en overleg zullen we een gepersonaliseerd ontwerp opmaken.

Technische info

Materiaal

Al onze digitale stickers worden afgewerkt met een laminaatlaag. Deze laminaatlaag beschermt de digitale foto’s tegen krassen en zorgt dat de kleuren jarenlang meegaan.

We hebben hiervoor alle nodig machines voorhanden: grootformaat printers, lamineermachine en snijmachines.

Oude stickers verwijderen van auto.
Autostickers zijn soms moeilijk te verwijderen. Hoe langer ze op de wagen kleven, hoe moeizamer ze er van te halen zijn. Oude stickers kunnen we voor u verwijderen. De stickers worden met een warmeluchtblazer verwarmd, en daarna afgetrokken.

Met onze speciale ontvetter verwijderen we de resterende lijmresten.

De wagen aanleveren voor belettering.
Graag hebben we een gewassen, propere auto.
Gewoon eens grondig wassen of eens langsgaan bij de carwash is voldoende.

Let op : geen waslaag of polish laten aanbrengen! De stickers kleven dan op een laagje was in plaats van op de auto zelf!

Het wassen van voertuigen na de belettering.
We raden aan om na plaatsen van de stickers minstens 2 weken de auto niet te wassen.

De lijmlaag van de stickers heeft een opbouwende werking, na verloop van tijd gaat de belettering op je wagen steeds beter kleven.

Zo zijn de stickers beter bestand tegen een wasbeurt.

Waarvan hangt de prijs van de autobelettering af ?
Op onze website tonen we richtprijzen.

De correcte prijs is afhankelijk van :
- het aantal kleurenstickers en digitale prints
- speciale vinylkleuren
- kleven van de stickers op vlakke of gebogen oppervlakken
- de grootte van het voertuig

Het afhalen van oude stickers gebeurd in uurloon.

Waar wordt de belettering aangebracht?
De plaatsing en het maken van stickers en digitale prints gebeurt in ons nieuw atelier te Kortemark. 
Indien u wenst kunnen we ook bij u ter plaatse komen om te beletteren, in uw loods of garage. Wel vragen wel om in een droge en stofvrije plaats de stickers op uw auto te kunnen kleven.

Lichtletter is actief in Kortemark Hooglede Gits, Torhout Lichtervelde Diksmuide Koekelare, Staden Klerken Woumen, Handzame, Werken, Veurne Gistel De Haan De Panne Nieuwpoort, Middelkerke De Haan Oostende Oudenburg, Ichtegem Ieper Langemark.